Liberalii IES LA ATAC: Intenția de a subjuga justiția arată disperarea PSD! PNL se opune!

24.08.2017

Liberalii IES LA ATAC: Intenția de a subjuga justiția arată disperarea PSD! PNL se opune!

Președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, critică dur modificările la legile justiţiei prezentate recent de ministrul Tudorel Toader. Cozmanciuc susţine că proiectul ar trebui retras de către social-democraţi şi promite că se va bate "cu toate armele legale şi constituţionale împotriva acestor modificări legislative".

"Adevărata agendă a PSD a fost prezentată din nou publicului, iar în spatele unor termeni pretențioși se dovedește că principalul lor scop este subjugarea justiției. Se urcă din nou cu bocancii peste democrație, doar ca să își salveze propriile interese.

Politicul nu trebuie să aibă niciun amestec în justiție, de aceea Partidul Național Liberal se opune categoric propunerilor formulate de PSD, prin vocea ministrului Justiției Tudorel Toader. PNL contestă în mod special eliminarea președintelui țării din procedura de numire a șefilor Parchetelor și trecerea Inspecției Judiciare în subordinea Ministerului Justiției.

PSD trebuie să înceteze, să se delimiteze clar de aceste propuneri scandaloase și să le retragă. În România s-a respectat independența Justiției și s-au făcut pași importanți, de aceea orice pas greșit ne va arunca în urmă cu câțiva ani.

Împreună cu colegii din PNL ne vom bate cu toate armele legale și constituționale împotriva acestor modificări legislative.", se arată într-un comunicat de presă.

Sursa: Știri pe Surse

Alte apariții: PSNews - Cozmanciuc remarcă disperarea PSD: Ne vom bate cu toate armele!